tiistai 30. elokuuta 2016

Miksi se pirun Venäjä ei hyökkää minnekään?

USA:n herra Aseteollisuus repii hiuksiaan. Miksi me emme ole saaneet aikaan sotaa Euroopassa Venäjää vastaan?
Herra Aseteollisuus menee Pentagoniin ja kovistelee sylttytehtaan infosotureita: tehkää nyt edes jotain!
Infosoturi 001 puolustaa porukkaansa:
”Ollaanhan me paljonkin tehty. Kiovan Maidanilla meillä oli iso projekti, joka onnistui hyvin. Olin siellä itse. Viikottain saatiin läpi eurooppalaiseen valtamediaan infosyötteemme: Venäjä on hyökännyt Ukrainaan! Mutta kun se pirun Venäjä ei koskaan hyökännyt Ukrainaan, niin kuivui kasaan se projekti.”
”Syyriassa meillä on ollut hyvää yritystä myös”, infosoturi 002 jatkoi. ”Piti saada se lentokieltoalue sinne ja päästä kunnolla pommittamaan Assadia, jolloin Venäjä olisi saattanut ärsyyntyä. Mutta Venäjä torppasi YK:ssa tämänkin maailmansodan mahdollisuuden. Ja vielä rupes rauhanvälittäjäksi sopimalla Assadin kanssa, että sariinit sun muut myrkkykaasut poistetaan Syyriasta. Ne poistettin, piru vieköön. Ja nyt se Venäjä siellä Assadin kanssa ajaa pois meidän ISIS-taistelijoitamme.”
”Turkki ampui Syyriassa alas yhden venäläisen hävittäjän ja lentäjä kuoli, mutta Venäjä ei sittenkään hyökännyt minnekään”, harmittelee 003. ” Jos meikäläisten kone olis jossain ammuttu alas, me oltais kyllä hyökätty jonnekin, minne vaan, kuten aina. Pienemmästäkin syystä ollaan pommitettu jossain.”
Infosoturi 004 on oleskellut paljon Virossa.
”Me ollaan tänä vuonna pörrätty Itämeren maissa maalla, merellä ja ilmassa aika kovalla volyymilla. Enempää ei voitais rauhan aikana tehdä. Mutta se Venäjän piru ei tästäkään suutu, vaikka ihan sen rajoilla pörrätään, esimerkiksi Suomessa.”
Suomesta tuli infosoturi 005:lle idea.
”Suomessahan meillä on palkattuja infosotureita jossain UPI:ssa. Mainiota, että ne ovat ”tutkijoiden” nimikkeellä siellä. Antaa uskottavuuutta. Syötetään sinne raportti Venäjän uhkasta, kyllä ne sen julkaisevat. Ja koska meillä on Suomen valtamedia hallinnassa, se raportti leviää kaikelle kansalle. Ehkä siitä seuraa jotain hyvää.”
”No toteuttakaa nyt edes tämä”, herra Aseteollisuus hyväksyi. ”Ehkä saadaan ne tyhmät suomalaiset juoksemaan aseet tanassa sinne Venäjän rajalle.”
”Tiedättekö, että Suomella on 1300 kilometriä yhteistä rajaa Venäjän kanssa?” maantieteeseen perehtynyt 006 kysyi. ”Siinä on paljon mahdollisuuksia masinoida monenlaisia rajaselkkauksia.”
”Pistetään tämä idea korvan taakse muistiin”, herra Aseteollisuus sanoi. ”Ja nyt hommiin!”
Infosoturi 007 ei ollut paikalla neuvotteluissa. Hän oli jossain päin Eurooppaa töissä.

Ei kommentteja: