torstai 7. maaliskuuta 2019

Painajaisuni


Minua pelottavat tulevat eduskuntavaalit. Miten median manipuloima Suomen kansa nyt taas äänestää? Nämä vaalit voivat olla Suomelle kohtalokkaat.

Meillä on menossa raju vaaleihin vaikuttaminen, vaikka valtavirtamedia siitä tekopyhästi varoittelee. Kokoomusomisteinen ja -johtoinen media, siis myös YLE, vaikuttaa tehokkaalla, ovelalla manipuloinnilla sinunkin ajatuksiisi. Ulkopuolisista vaikuttajista näen vain EU:n/Naton hybridisotakeskuksen, joka johtaa valtavirtamedian uutisointia. Nato siis vaikuttaa tuleviin vaaleihin.

Olen nähnyt painajaisunta. Unessa kokoomus voittaa vaalit, koska nykyhallitusta vastustavien äänet hajaantuvat yli kymmeneen sirpalepuolueeseen. Kokoomuksesta tulee pääministeripuolue, joka ottaa apupuolueekseen aatteelleen myötämieliset Perussuomalaiset ja Siniset. Perussuomalaisethan ovat nyt nousussa keskustasta pakenevien äänillä ja painajaisessani he ovat kolmen suuren puolueen joukossa.

Painajaisessa eduskuntaan valitaan sahuri-Hakkaraisen kaltaisia tyyppejä, jotka käyvät eduskunnassa vain painamasssa käskettyä nappia ja muutoin keskittyvät nautiskelemaan suuresta palkasta ja muista eduista.

Herään painajaisesta kauhun tunteeseen. Nykyinen sotaministeri saa jatkaa ministerinä 1930-luvun tyylistä sodan lietsontaansa. Ja Hakkaraisesta tulee kulttuuriministeri.

Mitä olisi tehtävä? Mikäpä minä olen neuvomaan, jokainen tutkikoon tätä asiaa sydämessään. Mielestäni eduskuntaan on nyt saatava sotapolitiikan vastustajia, aktiivisia rauhan edistäjiä. Kannattaa muistaa äänestyskopissa, että läpi päässeistä kansanedustajista valitaan seuraava hallitus, ei kenestäkään ulkopuolelle jäävästä.


Ei kommentteja:

Bolivia palasi tielle kohti sosialismia

Evo Moralesin 1997 perustama laajapohjainen ryhmittymä nimeltään Liike kohti sosialismia (Moviemento al Socialismo, MAS) voitti Boliviassa ...