sunnuntai 31. elokuuta 2008

Miljoona euroa päivässä

Lähes vuoden tauon jälkeen päätin taas ryhtyä bloggaajaksi. Viimeksi siirsin tänne vuonna 2007 kirjoittamiani lehtijuttuja - ja sekin jäi kesken. Mutta alla oleva NATO-juttu sattuu olemaan nyt ajankohtainen ja kohtuullisen kelpo vieläkin, vaikka olen kirjoittanut sen 1,5 vuotta sitten (joten Georgiasta ei mainita mitään).

Tästä on hyvä jatkaa.

Viikonloppu meni Vastavirta- festivaalilla, joka valtasi koko Vanhan ylioppilastalon. Sen sijaan tämä SKP:n näyttävä esiintyminen ja 90-vuotisjuhla ei vallannut mediaa, pimennys oli aika totaalista. Tänään klo 18 Ylen tv-uutisissa mainittiin lyhyen kuvaväläyksen kera, että SKP viettää 90-vuotisjuhliaan Vanhalla. Samaan hengenvetoon huomautettiin, että tämä SKP perustettiin 1990-luvulla, kun vanha SKP meni konkurssiin - elikkäs sivallettiin samalla, että mitäs siinä 90 v. juhlia vietätte!

Vaihtoehtotori Kolmen sepän patsaalla oli hyvä idea. Tavoitettiin tuhansia ohikulkijoita, kerrankin. Oli kiva puhua mikrofoniin niin, että Stockmannille saakka kuului. Kyllä jollekin jäi mieleen se Helsingin kaupungin tahkoama voitto, miljoona euroa päivässä.

Ei kommentteja: